Országos Tehetségkutató festőverseny felhívás

Írta: Super User.

Hagyományainkhoz híven az idei évben is szeretnénk lehetőséget biztosítani azoknak a fiatal tanulóknak (és iskoláknak), akik részt szeretnének venni egy országos megmérettetésen.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (mint főszervező), a PPG Trilak Kft. (mint rendező), és a Szobafestő- Mázoló- Tapétázó Országos Ipartestület (mint védnök) fogott össze a verseny megrendezéséhez.

Az idei évben a Szakma Sztár (SZKTV) verseny alatt szeretnénk lehetőséget biztosítani egy összevont versenyre, ahol az ország legkiválóbb tanulói mellett helyet biztosítunk olyan versenyzőknek is, akik jó kézügyességgel rendelkeznek, és szeretnék magukat kipróbálni egy tét nélküli remek versenyen.

Erre a versenyre bárki jelentkezhet, iskolától, évfolyamtól függetlenül, sőt célunk az, hogy fiatalabb évfolyamos tanulók minél előbb ismerkedjenek meg a versenyezéssel, és fedezzünk fel új tehetségeket, akik később hazai vagy nemzetközi versenyeken is indulhatnak!

Várjuk azoknak az iskoláknak a jelentkezését (6db), akik vállalják, hogy két tanulót felkészítenek a verseny két napjára. Első nap az I. feladat, második nap a II. feladatot kell elkészíteni egyénileg! Tehát a kettő feladat közül ki lehet választani, hogy melyik tanuló melyikből készül fel, és melyik napon fog versenyezni!

A rendezvény 2017.04. 24-25.-én lesz, a budapesti Hungexpo területén.

A legeredményesebb iskola megnyerheti 2 db tanterem kifestéséhez elegendő falfestéket!

A versenyzők pedig szponzorok, és az SZMTOI nyereményeiért versenyezhetnek. (Fődíj egy tablet) A regisztráció jelentkezési sorrendben történik.

Azokra az iskolákra is gondoltunk, akik jelentkeznek, de nem jutnak be erre a versenyre!

2017 októberében szeretnénk újra meghirdetni a kecskeméti Nemzetközi festőversenyt! Akik itt most kimaradtak, azoknak helyet, és lehetőséget biztosítunk azon a versenyen. A most jól teljesítő iskolák versenyzői szintén bekerülnek a nagy Nemzetközi megmérettetésbe, ahol meghívásos alapon képviselhetik Magyarországot ezen a rangos eseményen. (2015-ben Magyar csapat nyerte a versenyt)

Bővebb felvilágosítással tudunk szolgálni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a +36-30-466-1390-es titkársági telefonszámon.

Minden kedves résztvevőt szeretettel várunk!